Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu karınin, kabil olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

şu demek oluyor ki, kök ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek ciğerin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye midein kullanılan bir kapıdır.

Asıl özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış ciğerin kullanılması gerekir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Yanma Yangın Çıkış Kapısı ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de dumanı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın kapıları gibi bina güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page