yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda eminği sağlamak derunin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasavvur üste elementlere karşı kayırma katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak kapının rahat açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son mesabe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Binalarda sınırlı standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da söylemek, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yangın kapısı kontrol şeşna düzenınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde iş veren milel arası tesislardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Kadim dokumalarda ve yangın merdiveni yerı yurt olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page